Read in english: Debate ”Politics and power in ...
Prima pagină

« Aniversare 15 ani

Dezbatere „Politica si putere in management urban” in Rotterdam
Cine influenteaza luarea deciziei in orasele noastre?

In cadrul modulului de training “Politica si Putere” organizat la IHS in Rotterdam, in data de 10 iulie a avut loc o dezbatere pe tema “Cine influenteaza luarea deciziei in orasele noastre?”

Evenimentul s-a axat pe problemele cheie ale oraselor europene de astazi, rolul diferitilor actori in abordarea acestor probleme si puterea pe care acestia o pot exercita pentru a-si satisface propriile interese, in coordonare si parteneriat cu alti factori de decizie.

Cuvantul de bun venit si prezentarea introductiva a evenimentului au fost oferite de Nico van der Windt, director la IHS, iar speech-ul de deschidere de Dr. Harry Daeman, profesor asociat, Departamentul de Administratie Publica, EUR.

Apoi, studentii romani, participanti Young Professional Scheme la IHS, au dezbatut, in patru grupuri, asupra puterii pe care o detin diferiti actori in cadrul procesului de luare a deciziei. Acesti actori sunt:

Publicul compus din practicieni si personal academic a oferit feedback prezentarilor grupurilor si si-au impartasit experienta proprie asupra celor ce influenteaza decizia la nivel urban. Concluziile dezbaterii au fost formulate de Dr. Nic Taralunga si Dr. Sorina Racoviceanu insistand asupra ideii de cooperare si coordonare intre actori in contextul guvernarii urbane.

Despre noi
Experiență
Arhiva

IHS Romania SRL | Nr.reg. J40/14697/1994 | CUI: RO6135554
str. Victor Eftimiu 5-7, sector 1, București, România | tel/fax: +4021-313-7475 | email: office@ihs-romania.ro
Certificat IQNet/SRAC – Sistem de Management al Calității ISO 9001:2008