Read in english: Training programs with traditional partners
Prima pagină

« Aniversare 15 ani

Realizarea de programe de formare cu partenerii traditionali

Program de formare şi atelier de lucru pentru accesarea de Fonduri Structurale POR axa prioritară 1, in parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala, Craiova

Programul conţine două zile de sesiuni-dezbatere asupra cerinţelor Ghidului Solicitantului POR 2007-2013, axa prioritară 1 şi trei zile de atelier de lucru privind (1). Modul de definire a zonei de acţiune urbană şi de redactare a Planului de Integrat de Dezvoltare Urbană în context regional, în cazul polilor de dezvoltare şi al polilor de creştere (2). Formularea listei de proiecte individuale care vor fi înaintate spre finanţare către Agenţiile de Dezvoltare Regională (3). Prezentarea şi dezbateri asupra elementelor critice în evalurarea planului şi (4). Scrierea cererii de finanţare.

Curs “Politica si Putere” la IHS in Rotterdam:

In cadrul programului de Master in management si dezvoltare urbana – specializarea administratie publica, organizat de IHS in Rotterdam, Sorina Racoviceanu si Nicolae Taralunga au realizat in perioada 15 iunie – 10 iulie un modul pe tema „Politica si Putere”. Modul s-a axat pe patru capitole principale, repartizate pe patru saptamani:

  1. Prezentarea conceptelor, teoriile puterii si politica in societatile democratice
  2. Politica si putere in organizatii si schimbarea organizationala
  3. Procesul de luare a deciziilor si teoria alegerii publice
  4. Politica si putere la nivelul orasului
Despre noi
Experiență
Arhiva

IHS Romania SRL | Nr.reg. J40/14697/1994 | CUI: RO6135554
str. Victor Eftimiu 5-7, sector 1, București, România | tel/fax: +4021-313-7475 | email: office@ihs-romania.ro